AROMABABY®
Natural Organic Skincare by
baby WORKSHOP

 

 

 

 

 
Pure Rainwater Soap Original

De zeep, met de hand gemaakt en met zuiver regenwater bereid, is geheel geurvrij, met toegevoegde werking van teunisbloemolie, natuurlijke vitamine E, Calendula en Sunflower. dit zij natuurlijke vochtherstellers voor gezicht en lichaam.
Calendula werkt verzachtend en helend.

Pure Baby Wash 150 ml

Deze super zachte was gel voor te vroeg geboren baby´s en zuigelingen zorgt ervoor dat het nieuwe huidje van top tot teen extra vriendelijk wordt gereinigd. De rozenbottel olie houdt de vochthuishouding in balans. Vitamine E maakt de huid zacht en soepel. Beschermt de huid tegen uitdrogen. Want water ontrekt vocht. Geheel geurvrij. Voeg een kleine hoeveelheid toe aan het warme badwater of breng een weinig aan op de huid van de baby. Zeep hem of haar in met masserende bewegingen.

Pure Hair Cleanse 125 ml

Licht schuimende zuivere shampoo reinigt zacht, is vochtregulerend en houdt de vorming van berg onder controle. Ook ideaal als een stimulerende cleansing gel voor volwassenen, te gebruiken tijdens het douchen, masseer uzelf met een badhandschoen met cirkelvormige bewegingen.

Baby Bath Gel 125 ml

Zachte sulfaat vrije gel, te gebruiken bij het baden van baby´s en kinderen. De zuivere essentiële van lavendel ontspant,evenals de kamille en verzacht luieruitslag en een geïrriteerde huid. Ook geschikt als douchegel voor de gehele familie.

Pure Baby Moisture Cream 150 ml.

Gebruik deze extra zachte moisture crème om de gevoelige huid van te vroeg geboren baby´s te verzorgen. Door toevoeging van zuivere rozenbottel olie is deze crème een uitstekende vochthersteller. Het zorgt ervoor dat de huid van top tot teen wordt beschermd omdat water vocht ontrekt.Deze crème is geheel geurvrij en ook goed te gebruiken als moisturiser crème voor de moeder.

Baby Massage Oil 125 ml


Een luxueuze massage olie van calendula en natuurlijke vitamine E, verrijkt met lavendel en rozenolie om de conditie van de huid te ondersteunen en baby te helpen te ontspannen.Voor gebruik in het badje voegt u 2,5 ml olie (1/2 theelepel) en 5 ml melk toe en meng dit met het badwater om het vochtgehalte van de huid te reguleren.

Mother and Child Massage Oil 125ml

Massage olie voor moeder & kind.
Deze massage olie is geschikt voor te vroeg geboren baby's en baby's met een overgevoelige huid. Ook dit product is geurvrij.
Deze heerlijke massage olie kan  naast massages ook heerlijk in bad gebruikt worden. Op het hoofdje werkt het tegen berg.
Voor de moeder werkt het goed om pijlijke tepels te verzachten ( na het voeden).
Het heeft een helende werking bij droge handen en voeten voor moeder en kind.

Nappy Change Cream 125 ml.

Een vochtregulerende crème voor iedere luierwisseling, op basis van zachte amandelolie en cacaoboter. Verrijkt met neroli en kamille essentiële oliën.
Dit product zorgt voor een goede reiniging en verzorging na de verwisseling van de luier.
Door de toegevoegde natuulijke vitamine E en rozen olie, is deze crème ook een heelijke vochtherstellende bodycrème voor moeder en kind. Daarnaastis het ook en uitstekende hand en nagelcrème.

Barrier Balm 25 gram

Een rijke balsem van Calendula, Avondteunisbloem, natuurlijke vitamine E, verrijkt met een mengsel van zuivere essentiële oliën om de huid te verzorgen.Het product werkt verzachtend bij het helen van de huid. Het voorkomt luieruitslag en een geïriteerde huid.
De basis van bijenwas en zacht amandelolie vormt een lichte barrière tegen verdere irritatie. ook werkzaam tegen striae.

Aromawipes Travel Pack 30 stuks


Aromababy verfrissingdoekjes zijn geschikt voor zowel reinigen als vochtinbrengen en dit met een simpele handeling. Perfect voor baby´s gezichtje, handjes en omgeving van de luier. Bevat natuurlijke vitamine E. Aromababy´s exclusieve eigen mengsel van oliën maken deze doekjes uniek. Onze doekjes zijn vrij van kunstmatige geurstoffen, lanoline, alcohol en kunstmatige conservering. Ook zeer geschikt voor het verwijderen van Make up, om te verfrissen tijdens de bevalling en ideaal in de luiertas. Amandel olie en vitamine E maakt de huid zacht en soepel. Minder snel kans op luieruitslag.

Orange Refreshener Spray 125 ml.

Verfrissende spray van zuiver bloemenwater met zoete sinaasappel essentiële oliën vormen de heerlijke ingrediënten om de lucht te verfrissen. Deze spray is ook geschikt om bij de luier wisseling de billetjes makkelijk te reinigen. Spray eenvoudig op de huid en reinig zorgvuldig met een katoenen doekje. Daarna brengt u één van de luierverzorgende producten aan. Deze spray is ook ideaal om gemakkelijk baby´s haar te verzorgen.

Stretch to the Limit Cream 125 ml

Deze bijzondere crème is ontwikkeld om de huid van de buik tijdens de zwangerschap te ondersteunen zijn soepelheid en elasticiteit te behouden. Bevat een melange van 100% natuurlijke avocado olie, rozenbottel en natuurlijke vitamine E, om de huid tijdens deze speciale periode extra te verzorgen.
Masseer tijdens en na de zwangerschap dagelijks de dijen, billen, borsten en buik. Start hiermee van de 4e maand tot 12 weken na de geboorte, wanneer het lichaam herstelt.
Stretch to the Limit Oil 100 ml.

Deze melange is ontwikkeld om de huid van de buik tijdens en na de zwangerschap te ondersteunen zijn soepelheid en elasticiteit te behouden. Bevat olie van avocado, jojoba, sesam, teunisbloem, rozenbottel, calendula en natuurlijke vitamine E. Masseer tijdens en na de zwangerschap dagelijks de dijen, billen, borsten en buik. Start hiermee van de 4e maand tot 12 weken na de geboorte, wanneer het lichaam herstelt.

Welkom bij Forever Beauty Schoonheidssalon - Aromababy

 
Copyright © foreverbeauty.nl 2008